Автоновини

Відео: електрокар Porsche розігнався 0-145-0 км / год на авіаносці

Відео: електрокар Porsche розігнався 0-145-0 км / год на авіаносці
Фото: Porsche

Компанія Porsche опублікувала відеоролик, в якому показано, як електрокар Taycan розігнався з місця до 145 км / год (90 миль в годину) і загальмував за 10,17 секунди. Як майданчик для заїзду був обраний американський авіаносець USS Hornet (CV-12) часів Другої світової війни, який тепер служить в якості плавучого музею в Аламеда (штат Каліфорнія).

Автомобілем керувала американська гонщиця Ши Холбрук, яка змогла прискоритися до 145 км / год і зупинитися на дистанції 128,6 метра. Завдяки карбон-керамічним механізмам гальмівний шлях склав всього 30 метрів.

Porsche Taycan, прем’єра якого відбудеться 4 вересня, стане першим серійним електромобілем німецької марки. Топову версію моделі Taycan оснастять двома електричними моторами – по одному на передній і задній осі.

Агрегати, сумарна віддача яких перевищить 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою. Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 с, а прискорення з нуля до 200 км / год займе менше 10 секунд. Запасу акумуляторів вистачить приблизно на 500 кілометрів шляху без підзарядки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook