Автоновини Франкфурт-2019

Найменший хетчбек Hyundai змінив покоління і став безпечнішим

Найменший хетчбек Hyundai змінив покоління і став безпечнішим

Компанія Hyundai розсекретила свій самий маленький хетчбек i10 третього покоління. Як повідомляє прес-служба південнокорейського бренду, публічна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні нинішнього року.

Основними конкурентами моделі називаються Volkswagen Up і Skoda Citigo. Виробництво моделі почнеться, на заводі компанії в Туреччині. Продажі новинки в Європі повинні початися в першій половині наступного року.

Дизайн автомобіля зберіг загальну стилістику моделі. Ширина і висота новинки збільшилися на 20 мм, а довжина і колісна база залишилися колишніми. Хетчбек отримав розширені колісні арки, 16-дюймові колісні диски, спортивну вихлопну систему з двома патрубками і нову решітку радіатора. Об’єм багажного відділення складає 252 літри.

В салоні машини встановлений 8,0-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і нові крісла. Також за допомогою великого екрану можна управляти деякими настройками автомобіля, наприклад, клімат-контролем.

Найменший хетчбек Hyundai змінив покоління і став безпечнішим

Також машина оснащується бездротовою зарядкою для смартфона і камерами заднього виду. Водієві доступні система аварійного гальмування, функція розпізнавання пішоходів, система утримання в смузі руху, система контролю за станом водія і адаптивне дальнє світло.

Хетчбек i10 третього покоління запропонують з 1,0-літровим бензиновим двигуном з трьома циліндрами. Потужність мотора становить 66 кінських сил. Також доступний 1,25-літровий бензиновий агрегат з віддачею 87 кінських сил.

Двигуни можуть працювати спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, яка є стандартною, або з п’ятиступеневим «автоматом». Пізніше очікуються поява спортивних N-модифікацій автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook