Автоновини

Volkswagen підтвердив випуск нового купе-кросовера для Європи

Volkswagen підтвердив випуск нового купе-кросовера для Європи

У 2021 році Volkswagen почне випускати в Європі новий компактний купе-кросовер, який був розроблений для глобального ринку бразильським підрозділом концерну. Про це повідомляє прес-служба німецького автовиробника.

Мова йде про невеликий кросовер, який в компанії називають «новим міським купе» (New Urban Coupe). За неофіційними даними, модель розташується на одну сходинку нижче T-Cross і отримає назву T-Sport. В основу SUV ляже модульна платформа MQB-А0, на якій базується хетчбек Polo нового покоління. Довжина автомобіля не перевищить чотирьох метрів при колісній базі 2560 міліметрів.

Запуск моделі на бразильському ринку запланований на весну 2020 року. Як очікується, в лінійку двигунів увійде бензиновий турбомотор робочим об’ємом 1 літр потужністю 115 к. с., а також 1,6-літровий атмосферний агрегат, який видає 120 кінських сил. Мотори зможуть працювати в парі з п’ятиступінчастою “механікою” або з шестидіапазонним «автоматом».

У Бразилії виробництво купе-кроссовера налагодять на підприємстві Volkswagen в муніципалітеті Аншіета (штат Еспіріту-Санту). Не виключено, що версія для Європи стане на конвеєр заводу в іспанській Наваррі, де випускають хетчбеки Polo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook