Автоновини

Новий Land Rover Defender знявся у фільмі про Джеймса Бонда

Новий Land Rover Defender знявся у фільмі про Джеймса Бонда
Фото: @shedlocktwothousand / Instagram

У Instagram опублікували фотографію позашляховика Land Rover Defender наступного покоління, на якій автомобіль відображений без камуфляжу. Знімок був зроблений під час зйомок 25-го фільму про Джеймса Бонда «Немає часу вмирати» (No Time To Die).

Як і передбачалося, Defender збереже незграбний силует, як у попередника, але при цьому отримає ряд стилістичних рішень, запозичених у сучасних моделей марок Land Rover і Range Rover.

В основу Defender наступного покоління ляже алюмінієвий монокок, який вже використовується на нових Range Rover, Range Rover Sport та Discovery. При цьому він піддасться істотної модернізації – зокрема, інженери посилять підрамники і важелі підвіски. Плюс до всього на позашляховику застосують особливі настройки системи повного приводу, а також фірмової системи допомоги руху по бездоріжжю Terrain Response. В якості опції буде доступна пневматична підвіска.

Як і раніше, Land Rover Defender отримає як трьох-, так і п’ятидверну модифікацію. Позашляховик позбудеться двигунів V8 – в лінійку агрегатів увійдуть бензинові і дизельні мотори з чотирма і шістьма циліндрами. Двигуни будуть працювати в парі з автоматичною коробкою передач. Прем’єра автомобіля відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону.

Що стосується ювілейного фільму про агента 007, то його прем’єра запланована на жовтень 2020 року. Як і в попередніх частинах бондіани, головного героя зіграє Деніел Крейг. Раніше стало відомо, що в картині знімуться три автомобілі Aston Martin: класичні спорткари DB5 і V8, а також новий суперкар Valhalla.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

I’m not going to get in trouble for this — because it’s all over #facebook at the moment! Here is what looks like the first uncovered #defender2020 — straight (apparently) from the film set of the new #bond movie! Makes sense! A few things come to mind. Firstly, the winch is excellent. Secondly, the alpine windows are still there! Thirdly, the rear passenger door looks massive — you’ll never open that in a Tesco car park! Fourthly, there seems to be quite a bit of wheel clearance (though it’s unknown if this is standard height, off road height, or on coils!). Fifthly, checker on the bonnet (yes, the bonnet is a funny shape and there is no real wing to speak of). Sixthly, I’m not sure about the mirrors at all. Seventhly…. well, this could clearly go on a bit! #landroverdefender #allnewdefender #landroverdefender #landrover #thebest4x4xfar #landrovertheworldover #landroverworld #bignews #didntmakefrankfurt #someonesheadwillrollforthis #spyshot #spyfilm #jamesbondfilmset #allnewdefender2020 #newdefender #newdefendernews #newlandroverdefender #defender #landroverdefender #landroverdefender110 #defender110 #defender130 #defender90 #allnewdefender90 #allnewdefender110 #newdefender2020 #newdefender90

Публикация от Steven Firth (@shedlocktwothousand)

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook