Автоновини Франкфурт-2019

Wiesmann привезе до Франкфурту новий спорткар з мотором від BMW M5

Фото: Wiesmann

Німецький виробник люксових спортивних автомобілів Wiеsmann опублікував тизер нової невідомої моделі, яку оснастять двигуном від седана BMW M5. Публічна прем’єра відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону.

Судячи по зображенню, новинка має характерні обриси кузова, які властиві автомобілям німецької марки. Не виключено, що у Франкфурті дебютує модернізована версія купе GT MF4-CS, показаного на мотор-шоу в Женеві в 2013 році.

При цьому новий автомобіль оснастять сучасним мотором від «зарядженого» седана BMW M5. Йдеться про 4,4-літровий восьмициліндровий агрегат з двома турбінами, який на стандартній версії M5 розвиває 600 к. с., а на модифікації Competition його віддача підвищена до 625 кінських сил.

Що стосується оригінального спорткара Wiesmann GT MF4-CS, то він комплектувався 420-потужним двигуном V8, що розвиває 420 кінських сил. Купе здатне набирати першу “сотню” за 4,4 сек., а його максимальна швидкість склала 293 км на годину. Всього було випущено 25 таких автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook