Автоновини

Audi анонсувала 600-потужний універсал

Audi анонсувала 600-потужний універсал

Компанія Audi опублікувала тизер нової RS-моделі, прем’єра якої відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Передбачається, що мова йде про універсал RS6 Avant наступного покоління.

Новий Audi RS6 Avant оснастять чотирилітровим твін-турбомотором, яким комплектується, наприклад, Porsche Panamera і Lamborghini Urus. Віддача агрегату складе близько 600 к. с., що приблизно на 40 сил могутніше двигуна універсала нинішнього покоління.

Силовий агрегат буде працювати разом з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу на базі диференціала Torsen. Використання модульної архітектури MLB другого покоління дозволить зробити автомобіль приблизно на 80 кг легше попередника. Передбачається, що новий Audi RS6 зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складе 310 км на годину.

Раніше стало відомо, що компанія Audi до кінця 2019 року представить шість нових або оновлених «заряджених» автомобілів з лінійки RS. Зокрема, мова йде про спортивні кросовери RS Q3 і RS Q3 Sportback, які оснастять 2,5-літровим наддувним пятицилиндровим мотором потужністю близько 400 кінських сил. Крім того, не виключено, що в нинішньому році компанія з Інгольштадта представить спортивний хетчбек RS7 Sportback, укомплектований чотирилітровим V8, що видає близько 600 сил.

Нарешті, незабаром може дебютувати спортивна модифікація флагманського кросовера Q8, а також «гарячий» варіант універсалу RS4 Avant. Такий автомобіль укомплектують 2,9-літровим двигуном V6, що видає 444 кінських сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook