Автоновини

Кросовер Lincoln Aviator став 500-потужним гібридом

Кросовер Lincoln Aviator став 500-потужним гібридом
Фото: Lincoln

Компанія Lincoln назвала характеристики гібридної версії великого кросовера Aviator, який був представлений в кінці 2018 року. Автомобіль отримав комбіновану установку сумарною потужністю 500 кінських сил.

До її складу входить трилітровий твін-турбо V6, що працює в парі з електричним двигуном. Раніше передбачалося, що в парі агрегати будуть видавати 450 к. с., проте тепер стало відомо, що вони розвивають 500 к. с. і 854 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, стандартна версія «Авіатора» оснащується трилітровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 400 к. с. і 542 Нм крутного моменту. Трансмісія – 10-ступінчастий “автомат”.

Кросовер отримав адаптивну підвіску, що працює разом з фронтальною камерою, яка сканує дорожнє покриття. На основі отриманих даних застосовуються оптимальні настройки жорсткості.

У салоні встановили повністю цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу в окремому блоці. Новинка стала першою моделлю американської марки, в якій застосували електронний ключ: доступ до замків дверей, запалювання та інших функцій автомобіля здійснюється за допомогою спеціального додатку на смартфоні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook