Автоновини

Kia показала новий Mohave

Kia показала новий Mohave
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перші фотографії великого серійного позашляховика Mohave нового покоління. Запуск моделі на домашньому південнокорейському ринку відбудеться у вересні 2019 року, а потім вона добереться до інших країн.

В цілому новинка вийшла схожою на концепт-кар Mohave Masterpiece, який був представлений в березні нинішнього року на мотор-шоу в Сеулі. Основні відмінності між прототипом і товарним автомобілем полягають в оформленні решітки радіатора, формі корпусів зовнішніх дзеркал, а також в двері багажного відділення і протитуманних фарах.

При цьому серійний позашляховик отримав ті ж світлодіодні головні фари з чотирма секціями та нову емблему Mohave, яка замінила класичний логотип Kia.

За попередніми даними, в Південній Кореї новий Kia Mohave запропонують з трилітровим турбодизелем V6, що розвиває 260 к. с. і 560 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Kia показала новий Mohave

У Україні до цих пір доступний Kia Mohave попереднього покоління. Позашляховик оснащується єдиним трилітровим шестициліндровим дизельним двигуном потужністю 249 сил, який працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook