Автоновини

Nissan показав силует нового Juke

Nissan показав силует нового Juke
Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала нове тізерне зображення кросовера Juke другого покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 3 вересня 2019 року. На зображенні показаний силует майбутньої машини. Судячи по знімку, автомобіль виросте в розмірах у порівнянні з попередником, отримає новий спойлер і ліхтарі.

Деякі стилістичні елементи машина запозичить у електрокара Leaf. В цілому новинка збереже пізнавані риси свого попередника.

Nissan Juke наступного покоління побудують на модульній платформі CMF-B альянсу Renault-Nissan. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,5-літровий дизель, а також трициліндровий бензиновий мотор об’ємом один літр. Крім цього кросовер запропонують з 1,3-літровим бензиновим агрегатом. Також очікується поява 1,6-літрового наддувного агрегату потужністю 190 кінських сил.

Пізніше кросовер обзаведеться і гібридними модифікаціями. Початкові версії машини будуть пропонуватися з переднім приводом, також будуть доступні повнопривідні модифікації.

Офіційна прем’єра машини відбудеться 3 вересня. Старт продажів новинки очікується до кінця нинішнього року. У Україні нинішній Nissan Juke пропонується з 1,6-літровими 96, 117 та 190-потужними бензиновими двигунами, що працюють в парі з механічною коробкою передач та варіатором. Ціни на кросовер починаються від 373 760 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook