Автоновини

У електрокарах Tesla почнуть показувати відео з YouTube і Netflix

У електрокарах Tesla почнуть показувати відео з YouTube і Netflix
Фото: Tesla Motors

Електрокари Tesla в найближчому майбутньому отримають спеціальну функцію для перегляду відео з сервісів YouTube і Netflix. Про це в своєму Twitter повідомив глава американської компанії Ілон Маск. За його словами, для перегляду відео можна використовувати великий монітор, який встановлюється в салоні електрокарів Tesla.

«Завдяки об’ємному звуку і зручним сидінням в автомобілях Tesla буде непередаване відчуття кінематографічності», – написав Маск.

Очікується, що новий додаток запрацює в машинах Tesla вже в серпні. Скористатися новою функцією можна буде, тільки коли автомобіль стоїть. При цьому Ілон Маск заявив, що в майбутньому, коли регулюючі органи дозволять оснащувати машини функцією повного самостійного водіння, перегляд відео буде доступний і під час руху електрокара.

Компанія Tesla Motors у другому кварталі нинішнього року зазнала великих збитків – втрати американського виробника електрокарів склали 408 млн доларів. Про це повідомляється в звіті компанії. У документі говориться, що компанія змогла скоротити збитки – в першому кварталі 2019 року вони склали 702 млн доларів. Всього за три місяці Tesla Motors змогла продати 95 000 своїх електрокарів, виручка склала 5,2 млрд доларів. За звітний період американська компанія виробила більше 87 тис. автомобілів. Раніше її засновник Ілон Маск пообіцяв, що Tesla повернеться до прибутку в третьому кварталі 2019 року.

Компанія Tesla, орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 року продає Tesla Roadster. У 2012 компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook