Автоновини

Новий кросовер Ford вперше помітили на тестах

Новий кросовер Ford вперше помітили на тестах
Фото: Motor1

Компанія Ford почала випробування свого нового кросовера, який поки не отримав назви. Перші шпигунські фотографії автомобіля опублікувало видання Motor1. Серед зарубіжних ЗМІ новинка отримала неофіційну назву Baby Bronco.

Основним конкурентом машини стане Jeep Renegade. Очікується, що для цього автомобіля можуть бути використані найменування Scout або Adventurer. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані.

Новинку побудують на тій же платформі, що і Escape. За неофіційними даними, автомобіль отримає 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Потужність агрегату складе 180 кінських сил. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з віддачею 250 кінських сил. Кросовер можна буде придбати як з переднім, так і з повним приводом.

Що стосується стандартного позашляховика Bronco, то його побудують на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в минулому році на автосалоні в Детройті. Очікується, що машину оснастять семиступінчастою механічною коробкою передач від Getrag. Така трансмісія буде працювати спільно з 2,7-літровим бензиновим двигуном EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил.

Новий кросовер Ford вперше помітили на тестах

Пізніше може бути представлені і гібридна модифікація автомобіля. Продажі новинки повинні початися не раніше 2020 року. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler.

В кінці червня компанія Ford розсекретила новий компактний кросовер, який випустили під відродженим назвою Puma. Європейські продажі автомобіля, покликаного зайняти місце між моделями EcoSport і Kuga, почнуться до кінця року. Виробництво автомобілів налагодять на підприємстві в румунській Крайові. Основним конкурентом кросовера називається Volkswagen T-Roc.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook