Автоновини

Електричний ліфтбек Mercedes-Benz вперше помічений на тестах

Електричний ліфтбек Mercedes-Benz вперше помічений на тестах
Фото: Motor1

Компанія Mercedes-Benz приступила до дорожніх випробувань свого нового електрокара. Фотошпигунам вперше вдалася зняти екологічно чистий ліфтбек по час тестів. Знімки автомобіля виклало видання Motor1.

За його даними, новинка отримає назву EQS і буде представлена на початку наступного десятиліття. Основними конкурентами машини називаються Tesla Model S і майбутні Porsche Taycan, Audi E-Tron GT і електричний Jaguar XJ. Автомобіль стане однією з десяти моделей, які будуть випущені в 2025 році під електричним суббрендом EQ.

На шпигунських фотографіях машина прихована під камуфляжем, однак вже зараз можна сказати, що електрокар отримає риси S-Class. У новинки будуть дверні ручки, що забираються всередину і трикутні фари. Mercedes-Benz за своїми габаритами вийде менше нинішнього E-Class, проте по внутрішньому простору він буде порівнянний з флагманським седаном S-Class.

Ліфтбек EQS побудують на платформі MEA. За неофіційними даними, в рух машина буде приводитися за допомогою двох електромоторів, розташованих на передній і задній осях. Сумарна потужність автомобіля перевищить 400 кінських сил. Запас ходу у електрокара наблизиться до позначки 600 кілометрів.

Електричний ліфтбек Mercedes-Benz вперше помічений на тестах

На початку травня 2019 року компанія Mercedes-Benz запустила виробництво кросовера EQC, який став першим представником електричної лінійки EQ. Новинку оснастили двома електричними агрегатами (по одному на кожній осі), що розвивають в сумі 408 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,1 сек., а його максимальна швидкість складає 180 км на годину.

Двигуни живляться від комплекту літійіонних акумуляторів на 80 кВт · год, що забезпечують запас ходу в 445-471 км (по європейському циклу NEDC). Поповнити запас батарей можна за 11 годин від настінного пристрою Wallbox. При використанні системи швидкої зарядки час скоротиться до 40 хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook