Автоновини

BMW випустить свій найменший кросовер

BMW випустить свій найменший кросовер
Фото: BMW

Компанія BMW почала розробку нового компактного кросовера, повідомляє AutoExpress. Очікується, що це буде самий маленький і дешевий SUV в лінійці баварського бренду, який зараз налічує сім моделей. За неофіційними даними, автомобіль отримає назву Urban X. Основним конкурентом новинки стане Audi Q2. Точна дата прем’єри машини поки невідома.

У модельному ряду кросовер займе місце на щабель нижче X2, який на даний момент є найбільш компактним SUV (довжина 4360 мм) від BMW. Довжина машини складе трохи більше чотирьох метрів. Новинку побудують на платформі UKL2. Це ж шасі вже використовують BMW 1-Series, 2-Series, X1 і сімейство Mini. Кросовер можна буде придбати як з переднім, так і з повним приводом.

BMW випустить свій найменший кросовер

Крім бензинових і дизельних моторів, машина отримає гібридну версію. До складу силової установки такої модифікації увійдуть 1,5-літровий бензиновий мотор і електродвигун. Сумарна потужність кросовера складе 224 кінських сили. Також очікується поява електричної версії Urban X. Без підзарядки екологічно чистий кросовер зможе проїхати близько 400 кілометрів.

Ще один кросовер BMW – iNext – представлять в 2021 році. Ця новинка отримає електричну силову установку потужністю до 800 кінських сил. Запас ходу у кросовера буде варіюватися в залежності від версії. Без підзарядки новинка зможе проїхати від 450 до 700 кілометрів.

BMW випустить свій найменший кросовер

Всього до 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook