Автоновини

Volkswagen представить новий кросовер у 2021 році

Volkswagen представить новий кросовер у 2021 році

Компанія Volkswagen планує розробити новий компактний кросовер, який поки що не отримав назву. Про це повідомляє WardsAuto з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією. За його словами, публічний дебют новинки відбудеться у другій половині 2021 року. Продажі машини стартують в 2022 році.

Очікується, що виробництво автомобіля налагодять на півночі Іспанії в місті Памплона. Новинку побудують на платформі MQB. За неофіційними даними, машина запозичить вузли у Polo нового покоління і кросовера T-Cros. Дизайн автомобіля отримає риси концепту Taigun, який був показаний ще в 2008 році на автосалоні в Бразилії.

Автомобіль отримає гібридну силову установку, а також електричну версію. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті. Швидше за все, новинка стане найбільш компактним кросовером в модельному ряду німецького бренду.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen планує випустити серійну версію прототипу Taigun в 2020 році. Стверджувалося, що в продаж новинка надійде під назвою T-Track, довжина автомобіля складе всього близько 3,8 метра.

Найближчою українською прем’єрою Volkswagen повинен стати оновлений Passat восьмого покоління. Старт продажів запланований на грудень цього року. Рестайлінговий седан був представлений в лютому нинішнього року на спеціальному заході в Гамбурзі. Автомобіль побудований на платформі MQB.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook