Автоновини

Відео: електричний Ford F-150 буксирує 450-тонний потяг

Фото: Ford

Компанія Ford продемонструвала на відео можливості пікапа F-150 з електричною силовою установкою. Автомобіль зміг відбуксирувати 10 двоповерхових залізничних вагонів, в яких знаходилися 42 звичайних пікапа F-150. Таким чином, загальна маса вантажу склала більше 453 тонн.

За кермом електрокара перебувала головний інженер проекту електричного пікапа Лінда Чжан. У компанії заявили, що обов’язково випустять на ринок екологічно чистий F-150. Також пікап отримає гібридну версію, яка повинна дебютувати в наступному році.

Це не єдиний електрокар, над яким працюють в Ford. Так, американська компанія до кінця нинішнього року збирається представити екологічно чистий кросовер. Продажі серійної версії автомобіля заплановані на наступний рік. Основним конкурентом новинки називається Tesla Model Y. За попередніми даними, автомобіль надійде в продаж під назвою Mach-E.

За неофіційними даними, запас ходу у електрокара становитиме близько 600 кілометрів. Новинку побудують на платформі під назвою EV. Дизайн моделі буде нагадувати Mustang. Також не виключається поява «зеленої» моделі, яка складе конкуренцію Chevrolet Bolt і Tesla Model 3. Цей автомобіль можуть побудувати на платформі C2, яку використовує новий Focus.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook