Автоновини

Nissan опублікував зображення нового Juke

Nissan опублікував зображення нового Juke

Компанія Nissan опублікувала нове тізерне зображення Juke наступного покоління. На знімку показана передня частина майбутнього автомобіля. Компактний кросовер отримає вузькі ходові вогні і круглі фари головного світла. В цілому, судячи по зображенню, новинка збереже пізнавані риси свого попередника.

Офіційна прем’єра машини відбудеться 3 вересня. Nissan Juke наступного покоління побудують на модульній платформі CMF-B альянсу Renault-Nissan. При цьому габаритні розміри машини змін, швидше за все, не зазнають. Не виключається, що деякі стилістичні елементи машина запозичить у електрокара Leaf.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,5-літровий дизель, а також трициліндровий бензиновий мотор об’ємом один літр. Крім цього кросовер запропонують з 1,3-літровим бензиновим агрегатом. Також очікується поява 1,6-літрового наддувного агрегату потужністю 190 кінських сил.

Пізніше кросовер обзаведеться і гібридними модифікаціями. Початкові версії машини будуть пропонуватися з переднім приводом, також будуть доступні повнопривідні модифікації.

Офіційна прем’єра машини відбудеться 3 вересня. Старт продажів новинки очікується до кінця нинішнього року. У Україні нинішній Nissan Juke пропонується з 1,6-літровими 96, 117 та 190-потужними бензиновими двигунами, що працюють в парі з механічною коробкою передач та варіатором. Ціни на кросовер починаються від 373 760 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook