Автоновини

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport

Mitsubishi представила оновлений Pajero Sport
Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi Motors розсекретила рестайлінговий рамний позашляховик Pajero Sport. Публічна прем’єра оновленої моделі відбулася 25 липня в Таїланді. Виробництво автомобіля вже ведеться на заводі недалеко від Бангкока.

Оновлений Mitsubishi Pajero Sport отримав дизайн в стилі рестайлінгового пікапа L200, з яким він побудований на одному шасі. Позашляховик, виконаний відповідно до фірмового напрямку Dynamic Shield, обзавівся зміненим, більш спортивним бампером, вузькою оптикою з новими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також злегка модернізованою радіаторною решіткою. Також машина отримала нові ліхтарі і спойлер.

У салоні Pajero Sport з’явилася цифрова приладова панель, великий екран модернізованої мультимедійної системи і нова центральна консоль. На рульовому колесі позашляховика помістили більше кнопок, відкривати багажник та відмикати замок тепер можна за допомогою смартфона. Крім того, для другого ряду сидінь тепер доступні USB-роз’єми. Водієві пропонується система контролю мертвих зон, функція допомоги при зміні смуг руху і система допомоги при русі заднім ходом.

На місцевому ринку повнопривідний позашляховик вже доступний з 2,4-літровим дизельним турбомотором. Потужність агрегату становить 181 кінську силу. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Для деяких країн передбачено 2,5-літровий турбодизель з віддачею 136 к. с. і 209-потужний бензиновий двигун V6 об’ємом 3,0 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook