Автоновини

Hyundai представив Sonata з сонячною батареєю

Hyundai представив Sonata з сонячною батареєю
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила гібридну модифікацію седана Sonata нового покоління. Автомобіль отримав систему сонячних батарей, розташованих на даху. Вона використовується для підживлення акумулятора і збільшує пробіг на одній зарядці. У компанії заявили, що, підзаряджаючись таким чином по шість годин на день, можна збільшити щорічний пробіг на 1300 км.

Також новинка оснащується 2,0-літровим двигуном GDi HEV і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Сумарна потужність автомобіля – 195 кінських сил. Середня витрата палива в змішаному циклі знаходиться на позначці 4,97 л на 100 км шляху.

Hyundai представив Sonata з сонячною батареєю

Крім того, Sonata отримала систему ASC, яка задіює електродвигун для синхронізації швидкості обертання валу двигуна і трансмісії. Це призводить до скорочення часу перемикання на 30%, покращує економічність палива і збільшує термін служби трансмісії.

Машина використовує фірмовий стиль під назвою Sensuous Sportiness ( «Емоційна спортивність»). Вперше цей напрямок було показано на концепт-каре Le Fil Rouge, представленому в 2018 році на Женевському автосалоні. Автомобіль отримав світлодіодну оптику, фірмову решітку радіатора і новий спойлер. Водієві доступні система попередження фронтальних зіткнень, функція утримання в смузі руху і цифровий ключ, який дозволяє за допомогою смартфона дистанційно керувати деякими автомобільними системами.

Hyundai представив Sonata з сонячною батареєю

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook