Автоновини

Bentley анонсував «ювілейний» автомобіль з водневим двигуном

Bentley анонсував «ювілейний» автомобіль з водневим двигуном

Компанія Bentley опублікувала перший тизер нового концепт-кара EXP 100 GT, розробленого на честь столітнього ювілею британської марки. Прем’єра автомобіля, оснащеного повністю «зеленим» двигуном, відбудеться 10 липня.

За даними видання Autocar, новинка отримає гібридну силову установку на базі водневого двигуна. Таким чином, це буде перший в історії Bentley з двигуном, що працює на даному виді палива.

Bentley EXP 100 GT отримає систему безпілотного управління, а також спеціальні поворотні OLED-монітори в дверях, за допомогою яких можна буде контролювати деякі функції автомобіля.

Останньою серійною новинкою Bentley став седан Flying Spur третього покоління, який побудували на модульній платформі MSB. Новинка стала першим автомобілем британської марки, яка отримала повнокероване шасі. На високих швидкостях задні колеса повертаються в одну сторону з передніми, що підвищить стабільність автомобіля, а на невеликих – в протилежну, що збільшує маневреність.

Седан укомплектували модернізованим двигуном W12. Потужність бензинового агрегату становить 635 к. с. і 900 Нм крутного моменту. З таким мотором новий Flying Spur розганяється до «сотні» за 3,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля – 333 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook