Автоновини

Bentley представив новий Flying Spur

Bentley представив новий Flying Spur
Фото: Bentley

Компанія Bentley представила розкішний седан Flying Spur третього покоління. Новинка стала першим автомобілем британської марки, яка отримала повнокероване шасі. На високих швидкостях задні колеса повертаються в одну сторону з передніми, що підвищує стабільність автомобіля, а на невеликих – в протилежну, що збільшує маневреність.

Новий Flying Spur побудований на модульній платформи MSB. Це ж шасі використовує ліфтбек Porsche Panamera і купе Bentley Continental GT. Завдяки новому візку колісна база машини збільшилася на 130 міліметрів. Автомобіль отримав повністю світлодіодну оптику, хромовані повітроводи в передніх крилах і 21-дюймові колісні диски.

Bentley представив новий Flying Spur

У салоні встановлюються 12,3-дюймовий тачскрін, який можна замінити класичними шкалами аналогових приладів, годинник Bentley з бронзовою окантовкою, бездротова зарядка для смартфона і пара USB-роз’ємів. Водієві доступні система контролю мертвих зон, функція утримання автомобіля в смузі руху, система нічного бачення з функцією нічного бачення, камера кругового огляду і автоматичний паркувальник.

Bentley представив новий Flying Spur

Седан укомплектували модернізованим двигуном W12. Потужність бензинового агрегату становить 635 к.с. і 900 Нм крутного моменту. З таким мотором новий Flying Spur розганяється до «сотні» за 3,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля – 333 км на годину. Двигун працює спільно з 8-ступінчастим преселективним роботом ZF, який також використовується на купе Continental GT.

Bentley представив новий Flying Spur

Нова система розподілу тяги в певних режимах дозволяє відправляти до 100% крутного моменту на задню вісь, а передню підключати тільки в міру необхідності. Нарешті, для седана доступні активні стабілізатори поперечної стійкості Dynamic Ride, що живляться від 48-вольтової бортової системи і покликані мінімізувати крен кузова.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook