Автоновини

У Audi розповіли про суперкар R8 наступного покоління

У Audi розповіли про суперкар R8 наступного покоління
Фото: Audi

Розробники суперкара Audi R8 наступного покоління, збережуть для моделі фірмовий атмосферний десятициліндровий двигун. Про це виданню Autocar розповів глава підрозділу Audi Sport Олівер Хоффманн.

«Мотор V8 – символ суперкара, завдяки якому він є унікальною пропозицією в своєму сегменті. Саме за цей мотор наші клієнти і люблять R8 нинішнього покоління», – зазначив Хоффманн.

При цьому інженер додав, що в зв’язку з посиленням екологічних норм розробникам доведеться істотно модернізувати мотор і, можливо, зробити його частиною гібридної силової установки.

При цьому раніше повідомлялося, що Audi R8 наступного покоління, який з’явиться у 2022 році може отримати електричну силову установку. Це буде означати, що німці повністю відмовляться від використання десятициліндрових агрегатів.

У Audi розповіли про суперкар R8 наступного покоління

Восени 2018 року компанія Audi представила оновлений R8 поточного покоління, який обзавівся удосконаленою підвіскою і більш потужними моторами. Двигун базового суперкара розвиває 570 к. с. і 550 Нм крутного моменту, що на 30 сил і 10 Нм більше віддачі колишнього мотора. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,4 сек., а його максимальна швидкість склала 324 км на годину.

Топовий варіант Audi R8 змінив назву з V10 Plus на V10 Performance Quattro. У його силовому агрегаті, зокрема, застосували новий механізм газорозподілу з титану, за рахунок чого віддача мотора зросла до 620 к. с. і 580 Нм (на 10 сил і 20 Нм могутніше попередника). Суперкар набирає першу “сотню” за 3,1 сек., а його максималка дорівнює 329 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook