Автоновини

Суперкар Audi R8 став 620-потужним після поновлення

Фото: Audi

Компанія Audi представила оновлений суперкар R8. Після рестайлінгу купе отримало вдосконалену підвіску, а також більш потужні мотори, в тому числі, 620-потужний агрегат.

Від попередника суперкар можна відрізнити завдяки радіаторній решітці зміненої форми, модернізованому бамперу з іншими повітрозабірниками, а також вдосконаленим аеродинамічним елементам. Салон кардинальним змінам не піддався, хоча для нього стала доступна нова обробка алькантарою.

Що стосується технічної частини, то Audi R8 стала доступна з модернізованими 5,2-літровими агрегатами, у яких інженери перепрограмували електронний блок управління. Двигун базового суперкара розвиває 570 к.с. і 550 Нм крутного моменту, що на 30 сил і 10 Нм більше віддачі колишнього мотора. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,4 сек., а його максимальна швидкість склала 324 км на годину.

Топовий варіант Audi R8 змінив назву з V10 Plus на V10 Performance Quattro. А у його силовий агрегат, зокрема, застосували новий механізм газорозподілу з титану за рахунок чого віддача мотора зросла до 620 к.с. і 580 Нм (на 10 сил і 20 Нм могутніше попередника). Суперкар набирає першу “сотню” за 3,1 сек., а його максималка дорівнює 329 км на годину.

Рестайлінговий Audi R8 отримав модернізовану підвіску і вдосконалену систему стабілізації. З’явилося три нових режиму керуючої електроніки для їзди по сухому ( «dry»), мокрому ( «wet») і слизькому ( «snow») покриттю.

Європейські продажі оновленого Audi R8 стартують в першому кварталі 2019 року. Ціни на суперкар поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook