Автоновини

В GM задумали відродити Hummer у вигляді електричного позашляховика

В GM задумали відродити Hummer у вигляді електричного позашляховика

Керівництво концерну General Motors розглядає можливість відродження бренду Hummer, під яким будуть випускати електричні позашляховики. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Bloomberg.

На даний момент маркетологи концерну роздумують над тим, як обійти усталене в широких масах уявлення про «Хамери» як про величезні машини, які споживають велику кількість пального.

Раніше керівник General Motors Мері Барра заявила, що до 2026 року концерн має намір продавати близько одного мільйона електричних автомобілів щорічно. Зокрема, GM випустить електричний кросовер під брендом Cadillac, в основу якого ляже архітектура BEV нового покоління, спеціально розроблена для автомобілів з повністю «зеленими» агрегатами.

Передбачається, що серійний автомобіль з’явиться в 2021 році і згодом стане «базою» ще для дев’яти електричних моделей концерну General Motors – від компактного SUV до семимісного розкішного кросовера і великого комерційного фургона.

Що стосується електричного Hummer, то подібний проект вже існує. Так, австрійська компанія Kreisel Electric випустила позашляховик Hummer H1 з повністю «зеленою» силовою установкою – електромоторами на задній і передній осі. Сумарна віддача агрегатів склала близько 500 кінських сил. На прем’єрі новинки, був присутній Арнольд Шварценеггер, який став одним з перших володарів електрокара.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook