Автоновини

Американська фірма Rezvani анонсувала новий 1000-потужний «Танк»

Американська фірма Rezvani анонсувала новий 1000-потужний «Танк»
Фото: Rezvani

Американська компанія Rezvani опублікувала тизери оновленого екстремального позашляховика Tank. За попередніми даними, автомобіль, побудований на абсолютно новому шасі, отримає 1000-потужний двигун.

Судячи по зображенню, оновлений Tank в цілому залишиться схожим на попередника. Однак буде відрізнитися від нього зміненою лінією даху, іншими крилами і капотом більш складної форми.

Що стосується технічної складової, то в основу автомобіля ляже шасі позашляховика Jeep Wrangler нового покоління, тоді як колишній Tank був побудований на агрегатах попереднього Wrangler. Новинку укомплектують 6,2-літровим компресорним двигуном V8 від Dodge Challenger SRT Demon, на якому він розвиває 850 к.с. і 1044 Нм крутного моменту. При цьому на позашляховику Rezvani Tank віддача може бути збільшена до 1000 кінських сил.

Плюс до всього, у нового Rezvani Tank, як і раніше, буде військова броньована версія Military Edition. Як відзначили розробники, в перелік систем увійде функція захисту від електромагнітної зброї.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook