Автоновини

Новий кросовер Kia XCeed отримає цифрову приладову панель

Новий кросовер Kia XCeed отримає цифрову приладову панель
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала черговий тизер нового кросовера на базі хетчбека Ceed, який отримає назву XCeed. Автомобіль буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів Supervision.

Нова система Supervision є монітором з високою роздільною здатністю (1920 на 720 пікселів) діагоналлю 12,3 дюйма. Він замінить аналогові циферблати спідометра і тахометра, а також 4,2-дюймовий TFT-дисплей, яким комплектується звичайний Kia Ceed.

На центральну частину монітора будуть надходити вказівки навігатора, дані з підключеного телефону, а також різна інформація про роботу систем автомобіля і витрат пального.

Судячи з фотографій, що з’явилися раніше, від інших автомобілів сімейства Kia Ceed, кросовер буде відрізнятися передньою частиною кузова із зміненими головними фарами, решіткою радіатора іншої форми, а також іншим бампером. Крім того, XCeed отримає перенастроюючу підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, а також пластиковий захист нижньої частини кузова.

За попередніми даними, моторна гамма буде тією ж, що і у стандартного хетчбека: наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1 літр з потужністю 120 к. с., а також 1,6-літровий 115-потужний дизель. Комі того, доступні наддувні «четвірки» робочим об’ємом 1,4 і 1,6 л, що розвивають 140 і 200 к. с. відповідно.

Прем’єра Kia XCeed відбудеться 26 червня 2019 року. Чи добереться новинка до України, поки не відомо. На даний момент у нас сімейство Kia Ceed представлено стандартним хетчбеком, універсалом, а також модифікацією ProCeed з кузовом з пропорціями Shooting Brake.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook