Автоновини

Mercedes представив семимісний кросовер GLB

Mercedes представив семимісний кросовер GLB

Компанія Mercedes-Benz представила новий кросовер під назвою GLB. У модельному ряді німецької компанії машина зайняла місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1. Автомобіль побудували на платформі передньопривідної MFA. Це ж шасі використовують Mercedes A-Class і GLA. Колісна база новинки на 12,7 см більше GLA і на 4,3 см менше у GLC.

Новинка отримала три ряди сидінь і сім посадочних місць. Другий ряд зможе складатися в пропорції 40:20:40. Третій ряд сидінь отримав підстаканники, USB-порти, бічні подушки безпеки і кріплення для дитячих крісел. П’ятимісний варіант GLB вийшов більш містким, наприклад, обсяг багажного відділення при складених задній сидіннях становить 1755 літрів.

Також кросовер отримав цифрову приладову панель, 7,0-дюймовий сенсорний дисплей і мультимедійну систему MBUX, що дебютувала на сімействі A-Class четвертого покоління. Система здатна розпізнавати голосові команди, розуміючи при цьому «живу» мову, і буде контролювати певні функції за допомогою жестів. За доплату водієві пропонується 10,25-дюймовий дисплей, і аудіосистема Burmester. Також новинка комплектується передовими системами безпеки. Дизайн новинки повторює однойменний концепт, представлений на мотор-шоу в Шанхаї в квітні.

Базові версії GLB надійдуть у продаж з переднім приводом. Також клієнтам запропонують систему повного приводу 4Matic. У нормальних умовах крутний момент передається на передні колеса, проте в разі потреби тяга може розподілятися між осями 50:50.

Поки машина була представлена тільки з топовим 2,0-літровим бензиновим турбомотором з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 224 к.с. і 350 Нм крутного моменту. З таким двигуном автомобіль до «сотні» розганяється за 6,9 секунд. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою коробкою передач. Потужність інших агрегатів повинна скласти від 150 до 190 кінських сил. Також GLB отримав пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook