Автоновини

Відео: новий Land Rover Defender випробували в заповіднику левів

Відео: новий Land Rover Defender випробували в заповіднику левів
Фото: Land Rover

Компанія Land Rover оголосила про завершення програми випробувань позашляховика Defender наступного покоління, які проходили в Кенії в заповіднику Бора для левів. Ролик з тестів, проведених спільно з організацією Tusk Trust, опублікували в YouTube.

Прототип позашляховика, пофарбований в камуфляж під колір місцевого ландшафту, допомагав відслідковувати левів, а також використовувався для перевезення обладнання. Заповідник Бора – практично ідеальне місце для випробувань нового Defender з густими лісами, рівнинами, пагорбами і мулистими річковими берегами.

Відео: новий Land Rover Defender випробували в заповіднику левів

Автомобіль форсував водні перешкоди, тягнув важкі причепи та їздив по важкому бездоріжжю. Defender використовувався при зміні несправних левових чіпів-нашийників, коли тварину на час присипляли за допомогою дротика зі снодійним.

Нагадаємо, новий Land Rover Defender дебютує до кінця 2019 року. На даний момент британці обкатують автомобілі як з п’ятидверним (індекс 110), так і з тридверним кузовом (індекс 90). Не виключено, що у моделі в подальшому з’явиться довгобазна модифікація (індекс 130), а також варіант з кузовом пікап.

Land Rover Defender наступного покоління побудують на новому полегшеному шасі з незалежною підвіскою. Передбачається, що позашляховик позбудеться двигунів V8, на заміну яким прийдуть нові дволітрові дизельні і бензинові «турбочетвірки» сімейства Ingenium. Не виключено, що моторну гамму також поповнять агрегати V6. Крім того, у позашляховика з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook