Автоновини

Seat представив свій перший серійний електрокар

Seat представив свій перший серійний електрокар
Фото: Seat

Компанія Seat представила свою першу серійну модель з повністю електричною силовою установкою – «зелену» версію маленького хетчбека Mii. Новинка розділила основні вузли і агрегати з нещодавно показаною Skoda Citigo-e iV.

Seat Mii Electric оснастили електричним двигуном, що розвиває 83 к. с. і 212 Нм крутного моменту. Мотор дозволяє компакт-кару прискорюватися з місця до 50 км / год за 3,9 секунди. Як відзначили в компанії, така динаміки дуже важлива в умовах міського трафіку. Комплект літій-іонних батарей на 36,8 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 260 кілометрів (по циклу WLTP).

Зовні Seat Mii Electric відрізняється від стандартного хетчбека написом «Electric» ззаду і на боковинах, а також особливими 16-дюймовими алюмінієвими дисками. Усередині з’явилася нова приладова панель, підсвічування салону, обтягнуте шкірою рульове колесо і інший селектор трансмісії.

Випуск Seat Mii Electric почнеться в останньому кварталі 2019 року, а європейські продажі автомобілів стартують в 2020 році. Вартість новинки поки не називається, проте в компанії відзначили, що це буде «один з найдоступніших електрокарів в світі».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook