Автоновини

Cadillac анонсував більш потужні версії спортседанів CT4-V і CT5-V

Cadillac анонсував більш потужні версії спортседанів CT4-V і CT5-V

Компанія Cadillac опублікувала фотографії більш потужних версій спортивних седанів CT4-V і CT5-V, стандартні варіанти яких були представлені в кінці травня. Автомобілі «повинні стати наступним кроком у спортивному доробку машин V-серії».

Незважаючи на камуфляж, можна помітити, що новинки мають більш агресивний передній бампер, розширені повітрозабірники, збільшені «спідниці», а також випускну систему з чотирма патрубками і спортивну підвіску із заниженим дорожнім просвітом.

Передбачається, що топовий Cadillac CT4-V оснастять мотором V6 або V8. Наприклад, його попередник в особі седана ATS-V був укомплектований 3,6-літровою “шісткою”, що видає 470 сил і 603 Нм крутного моменту. Cadillac CT5-V може отримати 4,2-літровий твін-турбо агрегат від «старшого» CT6-V, який розвиває 557 к.с. і 850 Нм.

Нагадаємо, стандартна версія седана CT4-V отримала 2,7-літрову наддувну «четвірку», яка розвиває 324 к. с. і 500 Нм. Що стосується седана Cadillac CT5-V, то він укомплектований трилітровим твін-турбомотором, що розвиває 360 к. с. і 542 Нм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook