Автоновини

Skoda представила новий кросовер

Skoda представила новий кросовер
Фото: Auto.cz

Компанія Skoda представила новий концептуальний кросовер під назвою Vision GT. Публічний дебют прототипу відбувся на автосалоні в китайському Шеньчжень. Концепт має дати уявлення, як буде виглядати спортивна модифікація кросовера Kamiq. Прем’єра серійної версії моделі повинна відбутися на місцевому ринку до кінця нинішнього року. Чи з’явиться автомобіль у продажу в інших країнах поки невідомо.

Дизайн передньої частини Vision GT нагадує хетчбек Scala, який дебютував в цьому році. Машина отримала дах з спадаючою лінією, світлодіодну оптику, незвичайні дзеркала заднього виду і 20-дюймові колісні диски. Технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, новий кросовер побудують на платформі MQB.

Skoda представила новий кросовер

Найдоступніший кросовер чеського бренду під назвою Kamiq представили на автосалоні в Женеві в березні цього року. Довжина автомобіля склала 4 241 мм, ширина – 1 793 мм, а висота – 1 531 міліметр. Розмір колісної бази дорівнює 2 651 міліметру. У Європі лінійка двигунів включила трьохциліндрові мотори робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 115 кінських сил. Топовий варіант – 150-потужна «турбочетвірка» робочим об’ємом 1,5 літра. В якості альтернативи доступний 1,6-літровий дизель, який видає 95 сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, або семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Skoda представила новий кросовер

Як розповів глава Volkswagen Group Rus Маркус Озеговіч, не виключається, що компактний міський кросовер Skoda Kamiq можуть привезти в інші країни. Однак остаточного рішення з цього питання поки немає.

Skoda представила новий кросовер

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook