Автоновини

Кросовер Hyundai Kona став гібридом

Кросовер Hyundai Kona став гібридом
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила гібридну модифікацію компактного кросовера Kona, яка приєднається до бензинової, дизельної та повністю електричної версії моделі. Новинка запозичила силову установку у Kia Niro.

Hyundai Kona Hybrid оснастили 1,6-літровим 106-потужним бензиновим мотором, що працює в парі з компактним електричним двигуном потужністю 43 кінських сили. Сумарна віддача агрегатів склала 141 к.с. і 264 Нм крутного моменту. Трансмісія – шестиступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Кросовер Hyundai Kona став гібридом

Невелика батарея на 1,56 кВт-год заряджається, коли автомобіль гальмує. або рухається накатом. Кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 11,2 сек., f його максимальна швидкість складає 160 км на годину.

Від інших кросоверів Kona гібрид відрізняється панеллю приладів зі збільшеним дисплеєм, на який, в тому числі, виводяться дані про роботу гібридної силової установки. До складу доступного устаткування входить мультимедійний комплекс з 10,3-дюймовим сенсорним екраном, а також бездротова зарядна станція.

Кросовер Hyundai Kona став гібридом

Європейські продажі Hyundai Kona Hybrid стартують в серпні. Ціни на кросовер поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook