Автоновини

Чотиридверний Mercedes-AMG GT стане 800-потужним

Чотиридверний Mercedes-AMG GT стане 800-потужним

Компанія Mercedes-AMG веде розробку нової топової версії чотирьохдверного суперкара GT 4-Door, яка отримає гібридну установку потужністю більше 800 кінських сил. Про це повідомляє Autocar.

За попередніми даними, новинка отримає позначення GT73. До складу силової установки увійде чотирьохлітровий твін-турбомотор V8, який буде працювати в парі з електричним двигуном, встановленим на передній осі. Сумарна віддача агрегатів повинна перевищити 800 кінських сил.

Передбачається, що автомобіль зможе набирати першу “сотню” менш ніж за три секунди, а його запас ходу виключно на електричній тязі складе 50 кілометрів. Новинка повинна дебютувати в 2020 році.

Нагадаємо, топовий варіант нинішнього Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe (AMG GT 63 S) комплектується чотирилітровим агрегатом V8, що розвиває 640 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 315 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook