Автоновини

Ілон Маск розповів про вартість першого пікапа Tesla

Ілон Маск розповів про вартість першого пікапа Tesla
Фото: Tesla Motors

Перший електричний пікап Tesla буде коштувати менше 50 тис. доларів. Про це повідомляє InsedeEVs з посиланням на главу американської компанії Ілона Маска. Таким чином, новинка може стати одним з найбільш дешевих електрокарів Tesla.

«У вас повинна бути можливість купити дійсно відмінний пікап за 49 тис. доларів, або навіть заплативши меншу суму», – заявив Маск.

Очікується, що новинка буде являти собою великий пікап з подвійною кабіною і посадочними місцями для шести чоловік. Автомобіль отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у машини буде два електричних двигуна з «божевільним обертовим моментом» і повний привід. Автомобіль зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів приблизно 650-800 кілометрів.

Базова версія автомобіля отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні настройки залежно від конкретного навантаження. Також пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтономного управління Autopilot, функцією повністю автоматичної паралельної парковки, а також з системою кругового огляду.

У березні Tesla представила свій новий компактний електричний кросовер під назвою Model Y. Ціни на автомобіль стартують від 39 000 доларів. Кросовер запозичив вже наявне шасі від Tesla Model 3. Model Y отримала два електромотори і пропонується з комплектами акумуляторів різної ємності.

Tesla Motors, яка орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 року поставляє на ринок спортивну машину Tesla Roadster. У 2012 компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook