Автоновини

360 сил і 10-ступінчастий «автомат»: Cadillac представив спортседани

360 сил і 10-ступінчастий «автомат»: Cadillac представив спортседани
Фото: Cadillac

Компанія Cadillac представила спортивні версії седанів CT4-V і CT5-V, які отримали індекс V в назві. Американські продажі новинок почнуться в наступному році.

Компактний седан CT4 покликаний замінити зняту з виробництва модель ATS, що користувалася невисокою популярністю. Спочатку американці вирішили показати V-модифікацію автомобіля, однак стандартна модель повинна теж дебютувати найближчим часом.

У компанії відзначили, що завдяки використанню спортивного шасі інженерам вдалося домогтися практично ідеальної ваги по осях, яка близька до 50:50. Про належність до V-серії також говорять чотири патрубки випускної системи і невеликий спойлер на кришці багажного відділення.

Cadillac CT4-V оснастили 2,7-літрової наддувною «четвіркою», що розвиває 324 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Для порівняння, 3,6-літровий мотор V6 попередника в особі ATS-V видавав 470 сил і 603 ньютон-метра.

Що стосується седана Cadillac CT5-V, то він укомплектований трилітровим твін-турбомотором, що розвиває 360 к. с. і 542 Нм – на 289 сил і 311 Нм слабкіше двигуна попереднього CTS-V.

Агрегати обох седанів працюють разом з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід доступний тільки в якості опції. Крім того, за додаткову плату автомобілі можна оснастити передніми гальмівними механізмами Brembo, адаптивною підвіскою Magnetic Ride Control, а також заднім диференціалом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook