Автоновини

Відео: електричний MINI буксирує 150-тонний Boeing

Відео: електричний MINI буксирує 150-тонний Boeing

Компанія MINI випустила відеоролик, в якому показано, як прототип першого електрокара буксирує вантажний літак Boeing 777F масою близько 150 тонн. Відео опублікували в YouTube.

Експеримент з демонстрацією можливостей електрокара провели в аеропорту Франкфурта в рамках спільного проекту MINI і авіаконцерну Lufthansa. Електричний хетчбек тягнув той самий літак, на борту якого в 2018 році відбулася прем’єра електричного кросовера BMW iNext.

Раніше в інтернеті з’явилися шпигунські знімки першого серійного електрокара MINI, який повинен дебютувати до кінця 2019 року. Зовні автомобіль не буде істотно відрізнятися від електричного концепт-кара MINI Electric Concept, представленого в 2017 році. У нього буде та ж «закрита» радіаторна решітка зі вставками жовтого кольору, особливі алюмінієві колісні диски, а також порт для підключення зарядного кабелю справа.

За попередніми даними, Mini Cooper S E отримає силову установку від хетчбека BMW i3S. Йдеться про електромотор, що видає 184 к. с. і 270 Нм крутного моменту, який живиться від комплекту акумуляторів на 44 кВт · год. Запас ходу без підзарядки складе близько 270 кілометрів (по циклу WLTP).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook