Автоновини

Вседорожній Kia Ceed сфотографували повністю без камуфляжу

Вседорожній Kia Ceed сфотографували повністю без камуфляжу
Фото: Auto Week

У розпорядженні нідерландського видання Auto Week виявилися фотографії, на яких вседорожня версія Kia Ceed відображена повністю без камуфляжу. Прем’єра автомобіля відбудеться восени на Франкфуртському автосалоні.

Вседорожник, який отримає позначення XCeed, буде зовні відрізнятися від інших представників сімейства Kia Ceed третього покоління. Зокрема, XCeed отримає абсолютно іншу передню частину кузова із зміненими головними фарами, решіткою радіатора іншої форми, а також іншим бампером.

Крім того, позашляховик буде відрізнятися від стандартного хетчбека збільшеним дорожнім просвітом і пластиковим захистом нижньої частини кузова.

Передбачається, що Kia XCeed розділить моторну гамму двигунів зі звичайним хетчбеком, лінійка якого в Європі включає наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1 літр з потужністю 120 к. с., а також 1,6-літровий 115-потужний дизель. Комі того, доступні наддувні «четвірки» робочим об’ємом 1,4 і 1,6 л, що розвивають 140 і 200 к. с. відповідно.

Вседорожній Kia Ceed сфотографували повністю без камуфляжу

На даний момент в Україні сімейство Kia Ceed третього покоління представлено стандартним хетчбеком, універсалом, а також модифікацією ProCeed з кузовом з пропорціями Shooting Brake.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook