Автоновини

BMW показала нову 1-Series зі спортивним обвісом

BMW показала нову 1-Series зі спортивним обвісом
Фото: BMW

Компанія BMW показала набір спортивних аксесуарів від підрозділу M Performance для хетчбека 1-Series третього покоління. Зокрема, для автомобіля доступні посилені гальмівні механізми, а також аеродинамічний обвіс кузова з композитних матеріалів.

У набір увійшла спортивна гальмівна система з 457-міліметровими дисками, чотирма алюмінієвими поршнями і супортами червоного кольору. Крім того, хетчбек отримав кузовний обвіс з карбону, в тому числі передній спліттер, задній дифузор і бічні «спідниці». Всі деталі були оптимізовані після випробувань в аеродинамічній трубі.

Нарешті, для автомобіля можна замовити 18- або 19-дюймові алюмінієві диски з Y-образним візерунком. Салон можна обробити алькантарою, а для автоматичної трансмісії доступні підрульові пелюстки з карбону.

Нагадаємо, в основу нової «копійки» BMW лягла модульна архітектура FAAR з поперечним розташуванням двигуна і приводом на передню вісь, яка прийшла на зміну колишньої поздовжньої схеми з заднім приводом.

На момент запуску топовою версією «копійки» буде варіант M135i xDrive, оснащений дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 306 к. с. і 450 Нм крутного моменту.

Агрегат працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з функцією швидкого старту і системою повного приводу. BMW M135i xDrive здатна прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,8 сек. (з пакетом M Performance – за 4,7 сек.), а її максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook