Автоновини Тюнінг

Тюнери перетворили хот-хетч Honda Civic Type R на вседорожник

Тюнери перетворили хот-хетч Honda Civic Type R на вседорожник
Фото: Honda U.K.

Британська інженерна компанія Ralph Hosier Engineering представила проект під назвою OveRland. Це перероблений хот-хетч Honda Civic Type R, який підготували для їзди по бездоріжжю. Автомобіль дебютував на фестивалі SMMT Test Day на випробувальному полігоні Мілбрук в Великобританії.

При розробці OveRland тюнери надихалися автомобілями для ралі-рейдів. Хот-хетч отримав істотно модернізовану підвіску зі збільшеним на 100 міліметрів дорожнім просвітом (до 230 мм), розширеною колією і особливими кріпленнями поздовжніх важелів. У той же час інженерам вдалося зберегти фірмову передню підвіску Dual-Axis.

Силова установка змінам не піддалася. Хот-хетч оснащується дволітровим чотирициліндровим турбомотором, що розвиває 320 к. с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Honda Civic Type R здатний набирати першу “сотню” за 5,7 сек., а його максимальна швидкість складає 272 км на годину.

Honda Civic Type R дуже довго утримував звання найшвидшого передньопривідного автомобіля «Північної петлі» «Нюрбургринга». Але нещодавно стало відомо, що новий рекорд в цій категорії встановив хетчбек Renault Megane R.S. Trophy-R, який пройшов трасу за 7 хвилин і 40,1 сек. – на 3,7 сек. швидше Civic Type R.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook