Автоновини

Новий Opel Corsa показали перед прем’єрою

Новий Opel Corsa показали перед прем'єрою
Фото: Opel

В інтернеті з’явилися перші офіційні фотографії компактного хетчбека Opel Corsa нового покоління, прем’єра якого відбудеться восени 2019 року на Франкфуртському автосалоні. Знімки були опубліковані, а потім видалені сайтом L’Automobile Magazine, проте їх встигли зберегти на форумі WorldScoop.

Як повідомлялося раніше, наступний Opel Corsa побудують на модульній архітектурі CMP (Common Modular Platform), яка вже лежить в основі нового Peugeot 208 і DS3 Crossback. Нове шасі дозволить зробити автомобіль приблизно на 100 кг легше попередника, що позитивно позначиться на паливній економії і динаміці автомобіля.

Новий Opel Corsa показали перед прем'єрою

У лінійку моторів увійде 1,2-літровий трициліндровий наддувний двигун, який буде доступний в декількох стадіях форсування. У 2020 році у моделі з’явиться повністю електрична модифікація, яка отримає приставку «е» в назві.

Новий Opel Corsa показали перед прем'єрою

Топові версії Opel Corsa будуть оснащуватися світлодіодними матричними фарами головного світла, які дебютували в 2015 році на Astra нового покоління, а потім з’явилися на флагманській моделі Insignia.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook