Автоновини

BMW випустила найпотужніші версії кросоверів X5 і X7

BMW випустила найпотужніші версії кросоверів X5 і X7
Фото: BMW

Компанія BMW представила нові топові модифікації кросоверів X5 і X7, які стали найпотужнішими версіями моделей (за винятком «зарядженої» X5M). Автомобілі отримали восьмициліндровий бензиновий мотор від купе і кабріолета M850i.

Йдеться про 4,4-літровий агрегат V8 з двома турбінами, що розвиває 530 к. с. і 750 Нм крутного моменту. При цьому двигун зазнав суттєвої модернізації, отримавши новий картер, поршні, а також гільзи і головки циліндрів.

BMW випустила найпотужніші версії кросоверів X5 і X7

Двигун працює в парі з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. BMW X5 M50i здатний набирати першу “сотню” за 4,3 сек., тоді як більш важкий  X7 M50i прискорюється з місця до 100 км / год за 4,7 секунди.

У стандартне оснащення автомобілів входить адаптивна пневматична підвіска з оптимізованими алгоритмами роботи і настройками, електронне блокування М-диференціала, а також посилені гальмівні механізми і 21-дюймові колісні диски.

За додаткову плату є повнокероване шасі, а також активні стабілізатори поперечної стійкості.

Збірку нових BMW X5 M50i і X7 M50i налагодять в США на підприємстві в Спартанберзі, штат Південна Кароліна. Американські продажі кросоверів стартують восени 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook