Автоновини

Електричний кросовер Ford представлять в кінці року

Електричний кросовер Ford представлять в кінці року
Фото: Autocar

Компанія Ford представить електричний кросовер до кінця нинішнього року. Про це повідомляє Autocar з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією. За його словами, в 2019 році відбудеться дебют концепту майбутньої моделі. Продажі серійної версії автомобіля заплановані на наступний рік. Основним конкурентом новинки називається Tesla Model Y. Виробництво електрокара налагодять на заводі Ford в Мексиці.

За попередніми даними, автомобіль надійде в продаж під назвою Mach-E. Розробкою новинки займається підрозділ Ford Team Edison, який відповідає за створення всіх екологічно чистих моделей американського бренду.

За неофіційними даними, запас ходу у електрокара становитиме близько 600 кілометрів. Новинку побудують на платформі під назвою EV. Дизайн моделі буде нагадувати Mustang.

Це не єдиний електрокар, над яким працюють в Ford. Також не виключається поява «зеленої» моделі, яка складе конкуренцію Chevrolet Bolt і Tesla Model 3. Цей автомобіль можуть побудувати на платформі C2, яку використовує новий Focus.

У план розвитку електрифікованих транспортних засобів до 2020 року виробник має намір інвестувати близько 4,5 млрд доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини. Зокрема, у 2022 році з бензоелектричними силовими установками повинні з’явитися пікап F-150 і спорткар Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook