NY-2019 Автоновини

Subaru Outback змінив покоління і отримав турбомотор

Фото: Motor1

Компанія Subaru привезла на автосалон в Нью-Йорк вседорожній універсал Subaru Outback шостого покоління. Автомобіль побудували на новій глобальній модульній платформі Subaru Global Platform (SGP). Використання цього шасі дозволило збільшити на 70% жорсткість кузова на кручення. Також нова конструкція здатна поглинати на 40% більше енергії при фронтальному, або бічному зіткненні.

Subaru Outback нового покоління позбувся шестицилиндрового двигуна, який замінили 2,4-літровою “турбочетвіркою», яка видає 264 к. с. і 375 Нм крутного моменту. Крім того, в моторну гамму увійшов 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун, який видає 185 сил і 240 ньютон-метрів. Обидва мотори працюють в парі з варіатором з вісьмома віртуальними ступенями і системою повного приводу.

Outback шостого покоління не сильно змінився зовні. Універсал оснащується світлодіодною оптикою, додатковим захистом кузова і новими колісними дисками. Дорожній просвіт новинки склав 203 міліметра. Об’єм багажного відділення – 2,1 тис. літрів.

Новий Subaru Outback комплектується фірмовим набором електронних «помічників» EyeSight, в який входить активна система утримання автомобіля в займаній смузі, функція стеження за втомою водія, а також система контролю «мертвих» зон. Універсал буде пропонуватися з інформаційно-розважальною системою, керованою через 11,6-дюймовий вертикальний дисплей, розташований в центрі передньої панелі.

Початок світових продажів нового універсалу очікується цієї осені, ціни на модель будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook