NY-2019 Автоновини

Hyundai представив свій найдешевший кросовер

Фото: Motor1

Компанія Hyundai розсекретила свій новий компактний кросовер Venue, який став найменшим SUV в лінійці південнокорейського бренду. Публічна прем’єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку. У модельному ряду Hyundai новинка зайняла місце на щабель нижче Creta.

Машина орієнтована на молодіжну аудиторію і в майбутньому повинна стати глобальною моделлю бренду. Старт продажів Venue запланований на четвертий квартал нинішнього року. Ціни на автомобіль будуть названі пізніше.

Довжина кросовера складає 4036 мм, ширина – 1770 мм, а висота – +1564 міліметра. Розмір колісної бази дорівнює 2520 міліметрів. Об’єм багажного відділення у Venue становить 530 літрів. При складених кріслах другого ряду цей показник збільшується до 903 літрів. Дизайн кросовера отримав риси Santa Fe і Kona. Автомобіль комплектується хромованою решіткою радіатора в стилі Kona, світлодіодною оптикою незвичайної форми, а також 15-, або 17-дюймовими колісними дисками на вибір. Клієнтам запропонують кузов в двокольоровому виконанні з контрастним дахом.

Новинка оснащується мультимедійною системою з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, навігаційною системою і камерою заднього виду. Водієві доступні система аварійного гальмування, система моніторингу сліпих зон, система допомоги при парковці і система утримання смуги руху.

Кросовер укомплектували 1,6-літровим бензиновим мотором. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або варіатором. Потужність силової установки Venue не називається. Кросовер пропонується тільки з безальтернативним переднім приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook