NY-2019 Автоновини

Hyundai показав у Нью-Йорку новий седан

Фото: Motor1

Восьме покоління седана Hyundai Sonata оснастили турбованим мотором і показали на мотор-шоу в Нью-Йорку. Публіці показали модифікацію з 1,6-літровим наддувним бензиновим агрегатом потужністю 182 кінські сили. Двигун здатний працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом». Також клієнтам запропонують 2,5-літровий агрегат з віддачею 193 кінських сили.

Седан побудований на новій платформі і використовує фірмовий стиль під назвою Sensuous Sportiness ( «Емоційна спортивність»). Вперше цей напрямок було показано на концепт-каре Le Fil Rouge, представленому в 2018 році на Женевському автосалоні. Після зміни покоління середньорозмірний седан став довшим на 45 мм, ширшим на 25 мм і нижчим на 30 міліметрів. Розмір колісної бази збільшився на 35 міліметрів.

Sonata отримала ряд стилістичних рішень від кросовера HDC-2 Grandmaster, який дебютував навесні минулого року на мотор-шоу в Пусані. Автомобіль отримає світлодіодну оптику, фірмову решітку радіатора, а також 16-, 17-, або 18-дюймові колісні диски на вибір. Коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,27.

Вперше седан оснастили аудіосистемою Bose c 12 динаміками і повністю цифровою панеллю приладів. Також водієві доступні 10,25-дюймовий сенсорний дисплей, навігаційна система і бездротова зарядка для смартфонів. Новинка оснащується системою аварійного гальмування, системою утримання в смузі руху і круїз-контролем.

Очікується, що продажі седана почнуться в другій половині 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook