NY-2019 Автоновини

Toyota представила Highlander нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota на автосалоні в Нью-Йорку представила кросовер Highlander четвертого покоління. У США продажі новинки почнуться в грудні 2019 року. Автомобіль буде пропонуватися в п’яти комплектаціях: L, LE, XLE, Limited і Platinum. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Кросовер побудований на модульній платформі TNGA (Toyota New Global Architecture). Це ж шасі зараз використовують Camry, Avalon і RAV4. У порівнянні з попередником Highlander трохи виріс в розмірах. Довжина трирядного кросовера збільшилася на 60 мм, а об’єм багажного відділення тепер становить 456 літрів. Якщо скласти сидіння другого і третього ряду, ця цифра перевищить 2 тис. літрів.

Highlander також змінився зовні і отримав риси RAV4. Кросовер оснащується чорною решіткою радіатора, численними хромованими елементами кузова, абсолютно новою світлодіодною оптикою, панорамним люком, іншими бамперами, а також 18- і 20-дюймовими колісними дисками на вибір. Також водієві пропонуються п’ять нових кольорів забарвлення кузова: Magnetic Gray Metallic (темно-сірий), Moon Dust (синій), Ruby Flare Pearl (червоний), Blueprint (темно-синій) і Opulent Amber (коричневий).

Салон Highlander четвертого покоління отримав обробку шкірою, нове фонове підсвічування, модернізовану мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, бездротову зарядку для смартфонів, аудіосистему JBL з 11 динаміками і 8-дюймовий сенсорний екран. Для топових версій кросовера пропонується 12,3-дюймовий дисплей. Водієві доступні адаптивний круїз-контроль, датчики світла і дощу, функція аварійного гальмування, система утримання смуги руху, камера кругового огляду і система розпізнавання дорожніх знаків.

Машину оснастили 3,5-літровим бензиновим двигуном V6. Потужність агрегату становить 295 кінських сил. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Пізніше клієнтам запропонують і гібридну модифікацію кросовера. До її складу увійшов 2,5-літровий ДВЗ і два електромотори. Сумарна потужність гібридної установки становить 240 кінських сил. Середня витрата палива – 6,9 л на 100 км шляху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook