NY-2019 Автоновини

Lincoln показав в Нью-Йорку свій найменший кросовер

Фото: Motor1

Компанія Lincoln розсекретила новий кросовер під назвою Corsair, який замінить в лінійці американської марки модель MKC. Публічна прем’єра автомобіля відбулася на мотор-шоу в Нью-Йорку. Заміна назви обумовлена наміром «Лінкольна» повністю відмовитися від позначення «MK» для своїх кросоверів, яким компанія користувалася останні 11 років. Так, восени 2017  Lincoln замінив середньорозмірний позашляховик MKX моделлю Nautilus.

Продажі Corsair в США повинні стартувати до кінця року. Новинка стане найменшим кросовером в лінійці американської компанії і буде конкурувати з Volvo XC60, Lexus NX, BMW X3 і Cadillac XT4.

Corsair побудували на платформі передньопривідної C2 від «четвертого» Ford Focus. Дизайн кросовера отримав риси старших Nautilus, Aviator і Navigator. Автомобіль оснащується новими гратами радіатора з вертикальними планками, іншим переднім бампером з модернізованою центральною секцією, панорамним дахом, а також видозміненою світлодіодною оптикою.

Салон отримав обробку шкірою і деревом. Машина комплектується цифровою панеллю приладів, 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, сидіннями з функцією масажу і бездротовою зарядкою для смартфонів. Мелодії для нового кросовера записував симфонічний оркестр з Детройта – вони будуть використані для сигналів оповіщення.

У гамму моторів Corsair увійшов 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 250 к. с. і 373 Нм крутного моменту. Також доступний 2,3-літровий чотирициліндровий двигун з віддачею 280 к. с. і 420 Нм крутного моменту. Пізніше клієнтам запропонують гібридну модифікацію кросовера. Однак всі подробиці про неї поки тримають в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook