Автоновини

Новий Mercedes-Benz GLS розсекретили до прем’єри

Фото: Mercedes-Benz

У Мережу витекли фотографії позашляховика Mercedes-Benz GLS нового покоління. Знімки були опубліковані виданням Carscoops. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 17 квітня. Основним конкурентом машини називається BMW X7. 

Позашляховик використовує нову мову дизайну Mercedes і отримав риси GLE. Автомобіль отримав світлодіодну оптику, видозмінену решітку радіатора в «діамантових» точках, великі колісні диски і численні хромовані елементи кузова. В салоні машини з’явилася нова приладова панель, яка об’єднана в одному блоці з тачскріном мультимедіа.

Водієві доступна мультимедійна система MBUX, що дебютувала на сімействі A-Class четвертого покоління. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

Машину побудували на платформі MHA і оснастили гідропневматичною підвіскою. Нове шасі замислювалася інженерами з Штутгарта спеціально для моделей з високим кліренсом. У порівнянні з попередником позашляховик виріс в розмірах, і його колісна база тепер складає 3137 міліметрів.

У гамму моторів увійдуть бензинові і дизельні силові агрегати, що працюють спільно з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також клієнтам запропонують силові установки, що працюють за схемою «м’який гібрид». Звичайним ДВЗ допомагає мотор-генератор, який живиться від 48-вольтової бортової мережі. AMG-модифікацію GLS оснастять 4,0-літровим бензиновим twin-turbo-мотором V8. Пізніше на ринок вийде розкішна версія позашляховика від Maybach.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook