Автоновини

Genesis анонсував прем’єру нового автомобіля в Нью-Йорку

Фото: Motor1

Преміальний бренд компанії Hyundai – Genesis – планує привезти на автосалон до Нью-Йорка, який відкриється 16 квітня 2019 року свою нову модель. Вся інформація про машину тримається в секреті. Компанія лише опублікувала тизерний відеоролик, який не розкриває ніяких подробиць про майбутній автомобіль.

Не виключаються, що на мотор-шоу публіці буде продемонстрована серійна версія першого кросовера Genesis під назвою GV80. Автомобіль повинен скласти конкуренцію Audi Q7, Mercedes-Benz GLE і BMW X5. Дизайн серійної моделі буде повторювати однойменний концепт. За неофіційними даними, машина отримає 3,8-літровий бензиновий двигун V6 і повний привід. Також очікується поява 3,3-літрового турбомотора і 5,0-літрового агрегату V8.

Однак, за даними Motor1, G80 навряд чи дебютує в Нью-Йорку. Прем’єру цієї машини слід чекати ближче до осені нинішнього року. З цього видання вважає, що на автосалоні корейці представлять концепт майбутнього електрокара. Очікується, що серійної версії цієї машини відбудеться не раніше 2021 року. У цьому ж році корейська компанія покаже екологічно чистий автомобіль, запас ходу якого повинен перевищити 500 кілометрів.

Можливо, новинкою мотор-шоу стане серійна версія концептуального купе Essentia. Практично всі рішення, продемонстровані на прототипі, можуть знайти відображення в серійній версії машини. Виняток становитимуть двері в стилі «крила метелика», які замінять на звичайні.

Як повідомлялося раніше, модельна лінійка Genesis до 2020 року складатиметься як мінімум з шести моделей. У майбутньому під маркою Genesis будуть розроблені ще один кроссовер і спортивне купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook