Автоновини

BMW 1-Series помітили без камуфляжу

Фото: BimmerFile

Фотошпигунам вдалося зняти наступне покоління самого маленького автомобіля BMW під назвою 1-Series. На знімках, які були опубліковані виданням Motor1, хетчбек у версії M135i xDrive представлений без камуфляжу.

Автомобіль буде використовувати модульну платформу FAAR. Очікується, що після цього у автомобіля збільшиться внутрішній простір і знизиться вага. Розробка машини велася протягом п’яти років. Також автомобіль буде пропонуватися в кузові седан.

Автомобіль отримає 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Потужність агрегату складе 302 кінських сили. Це найпотужніший чотирициліндровий двигун в лінійці BMW. Агрегат буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

BMW 1-Series буде доступний з системою переднього приводу. Також водієві буде доступний диференціал M Sport. Прем’єра новинки відбудеться, швидше за все, на автосалоні у Франкфурті у вересні. Основними конкурентами машини називаються Mercedes-Benz A-Class і Audi A3.

На початку березня компанія BMW почала серійне виробництво рестайлінгової версії флагманського седана 7-Series, який отримав змінену зовнішність і модернізовані двигуни. Збірка новинки ведеться на заводі в Дінгольфінге (Німеччина). Продажі цього автомобіля стартують в квітні 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook