Автоновини

У Audi розповіли про прем’єри на Шанхайському автосалоні

Фото: Audi

Компанія Audi підготувала для Шанхайського автосалону, який відкриється 17 квітня, дві світові прем’єри. Німці привезуть до Китаю концепт-кар AI: ME, який повинен дати уявлення про міські автомобілі майбутнього, а також електричний кросовер Q2L e-tron.

За словами шеф-дизайнера Audi Марка Ліхте, прототип AI: ME покликаний розповісти про розвиток електрокарів німецького бренду в найближчі 10-15 років. Хетчбек оснастять електричною силовою установкою і системою автоматичного управління четвертого рівня. Це означає, що автомобіль може рухатися практично повністю автономно, однак при бажанні водій може взяти керування на себе.

Крім того, Audi привезе в Пекін подовжену версію електричного кросовера Q2 e-tron, призначеного виключно для китайського ринку. Кросовер, який вийде на 33 мм довше стандартної моделі, оснастять електромотором, що видає 100 кВт (136 к. с.) і 290 Нм крутного моменту. Комплект акумуляторів на 38 кВт · год дозволить проїжджати без підзарядки до 265 кілометрів.

Фото: Audi

Випуск електричного кросовера стартує в КНР на початку 2020 року на підприємстві партнера Audi – компанії FAW. Надалі на конвеєр заводу встануть і інші електричні моделі німецької марки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook